KIKI begon op 01/04/1984 als eerste een douane agentschap dat zich gespecialiseerde in TRANTSIT PLATEN. Meer dan 250.000 dossiers werden door KIKI afgehandeld. KIKITRANS is uitgegroeid tot de referentie voor IMPORT, EXPORT en KORTE TERMIJN inschrijvingen van voertuigen. De Belgische TRANSITPLATEN worden via ons eigen DIV filiaal op minder dan 10 minuten afgehandeld. Sinds 01/08/2007 kan U bij KIKITRANS ook terecht voor Duitse “KURZZEITKENNZEICHEN” en “ZOLLKENNZEICHEN”.

KIKITRANS verwerkt op minder dan geen tijd de zware administratieve procedures. U krijgt gouden tips die steeds rekening houden met de snel veranderende wetgeving in de landen van bestemming. Alle verplaatsingen naar ministeries, (D.I.V, Zulassungsstellen, douane) alsook het opstellen van documenten die nodig zijn voor ex- of import, worden door KIKITRANS verzorgd.

Voor de verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (B.A.) werkt KIKITRANS samen met haar eigen verzekeraar. De duur komt steeds overeen met de geldigheid van de plaat.

Via online verbindingen op onze eigen web servers werkt KIKITRANS volledig digitaal met de verzekeraar en de douane.

Al uw bijkomende vragen aangaande ex- en import van voertuigen worden via telefoon of E-mail beantwoord.

Site Meter